Zip Perde

 

İşletmelerde yaygın olarak tercih edilen zip perde sistemleri, fermuarlı perde olarak da adlandırılabilir. Stor perdeler ile benzer özelliklere sahip olan bu perdeler, başta rüzgar olmak üzere güneş ve diğer birçok unsura karşı korunaklı bir dış mekan alanı oluşturmayı hedeflemektedir. Kolay temizlenebilir oluşu, otomatik sistemi ve sahip olduğu diğer birçok avantajı ile günümüzde hemen hemen tüm işletmelerin açık veya yarı açık alanlarında kullanımları görülmektedir. Dayanıklılığı ile de dikkat çeken Zip perde sistemleri sayesinde birçok beklentinizin karşılandığını göreceksiniz.

Zip Perde Modelleri ve Özellikleri

Zip perdeler günümüzde farklı modelleri ve özellikleri ile değerlendirilmektedir. Coşkun Branda kalitesinden yararlanarak sizin için tercih edeceğiniz alanlarda en verimli zip perde kullanımına sahip olabilirsiniz.

Genel hatları ile zip perde özelliklerini şöyle özetlemek mümkündür:

  • Mikro havalandırma gözeneklerine sahiptir.
  • Çift eksenli görülür.
  • Fermuarlı ve motorlu sistemleri barındırmaktadır.
  • Kolay temizlenebilir.
  • Şeffaf screen kumaş özelliklerine sahiptir.
  • Dayanıklı ve şıktır.

Sadece tasarım ve kullanım avantaları ile değil, birçok farklı açıdan zip perdelerin verimliliklerinin incelenmesi mümkündür.

Zip Perde Su Geçirir Mi?

Zip perdelerin en temel özelliği bulunduğu alanda dış etkenlere karşı en ideal korumayı sağlamasıdır. Yağmurlu havalarda su geçirmezliği ve dayanıklılığı ile dikkat çekmektedir. Zip perde kullanıcı yorumları sahip olduğu bu tür özellikler sayesinde olumlu olarak değerlendirilmektedir. Günümüzde cafe ve restoranların açık alanlarında yaygın bir kullanımı söz konusudur.

Zip Perde Güneşi Keser Mi?

Hemen hemen tüm perde sistemlerinde temel hedef güneşten korunmak ve olası diğer etkilere karşı alanı korumaktır. Zip perde imalatçıları da bu taleplere uygun olarak en verimli sitemleri geliştirmişlerdir. Bilhassa işletmeler açısından ciddi bir verimlilik sağlayan ve her ihtiyaca uygun biçimde uygulanabilen bu perdelerin firmamız güvencesi ile her alana uygulanması mümkündür.

Hayatın her alanında perde, tente ve branda sistemleri için firmamızın uzmanlığından yararlanarak zip perde başta olmak üzere birçok sistemi anında kullanmaya başlayabilirsiniz. Açık alanlarının daha korunaklı ve ideal ortamlara dönüştürülmesini sağlamak isteyenler için kurumsal çözüm önerilerimizle hizmet veremeye devam ediyoruz.

Coşkun Branda