Yürüyüş Yolu Tentesi

 

Son zamanlarda, gittiğimiz mekânlarda hem giriş yolunun gölge olmasını sağlayan hem de mekâna ekstra bir şıklık katan ürünler ile tanışalım. Yürüyüş yolu tentesi.

Yürüyüş yolu tentesi, görüntüsü sebebiyle tünel tente olarak da adlandırılmaktadır. Bu ikinci adından da anlaşılacağı üzere yürüyüş yolu tentesi tünel görünümünde üretilen bir tente sistemidir. Yürüyüş yolu tente sistemi mekana özel tasarlanan ve çelik konstrüksiyon ile montaj yapılan bir tente çeşididir. Kullanım alanı zevke bağlı olarak değişse de bu tente modeli genel olarak otel, restaurant, kafe, bar gibi işletmelerin girişlerinde daha sık tercih edilmektedir. Mekânlara kattığı şıklık ve görsellik açısından özellikle son zamanlarda oldukça fazla tercih edilen bir ürün grubudur. Hemen hemen her mekâna uyumluluk sağladığı gibi, doğru ürün tercihi yapılabilmesi adına kurulum öncesi mekân keşfi gerektiren bir sistemdir.

Yürüyüş Yolu Tentesi Modelleri

Yürüyüş yolu tentesi yaptırmak isteyen kişilerin en sık araştırdığı konu yürüyüş yolu tentesi kurulumu olmaktadır. Kurulum öncesinde, mekânda ölçüler alabilmek adına keşif yapılması gerekir. Keşif sürecinin bitmesinin ardından, mekân sahibine kullanılacak malzemeler hakkında bilgiler aktarılır ve seçim yapılması adına yardımcı olunur. Müşteri seçimleri doğrultusunda en uygun yürüyüş yolu tentesi sistemi ortaya çıkarılır ve üretimi için çalışmalar başlatılır. İmalatı tamamlanan yürüyüş yolu tentesi modeli, montaj yapılmak üzere mekâna getirilir. Bu tente çeşidinin montaj işlemi en az 5 iş günü içerisinde tamamlanmaktadır ancak bu süre tentenin boyutlarına ve mekânın uyumluluğuna bağlı olarak daha kısa sürebildiği gibi daha uzun zaman alması da mümkündür.

Yürüyüş Yolu Tentesi Fiyatları

Yürüyüş yolu tentesi özellikleri konusunda müşteri seçimleri belirleyici unsur olmaktadır. Üretimde kullanılacak branda kumaşı, çelik konstrüksiyonu uzun seneler dayanıklılık göstermektedir. Aynı zamanda branda kumaşındaki seçimler arasında uzun seneler renk koruma etkisi sağlayan ürünler de mevcuttur. Yürüyüş yolu tenteleri genel olarak sabit görünümdedir ve açılır kapanır özelliği olmaz. Yürüyüş yolu tentesi fiyatları ise ürünün boyutuna ve malzeme seçimlerine göre belirlenir. Mekâna uygun ürün seçimi yapılırken kullanılan malzeme, istenilen büyüklüğe göre bir fiyat belirlenir. Açılıp kapanma gibi ekstra özellikler de fiyatı etkileyen faktörlerdir.

Coşkun Branda