Yeşil Korkuluk Filesi Uygulama Alanları ve Avantajları

Yeşil Korkuluk Filesi Uygulama Alanları ve Avantajları

Korkuluk fileleri en sık tercih edilen ürünlerdendir. Bu ürünleri sadece balkon korkuluklarında değil daha farklı kullanım alanlarında da tercih edebilirsiniz. Özellikle çok katlı binalarda güvenlik amacıyla kullanımları da ön plana çıkmaktadır. Peki, yeşil korkuluk filesi nedir, nasıl üretilir, avantajları nelerdir?

Yeşil Korkuluk Filesi Nedir?

Bu file türü istenilen örme sıklığına sahip, güvenlik amaçlı kullanılan bir file çeşididir. Eğer küçük çocuklarınız ya da evcil hayvanlarınız varsa, yüksek bir binada da oturuyorsanız bu file çeşidi size uygundur. Sadece evlerde değil, yüksek köprülerde, teraslarda, kafelerde yeşil korkuluk filesi kullanılabilir. Ama ilk kullanım sebebi güvenliktir. Bu ürünleri tercih ederken file aralıklarının en az 4 cm en fazla da 10 cm olarak belirlenmesi gerekir. Yüksek yoğunluklu polielitenden üretilmeli ve zararlı UV ışınlarına karşı dayanıklı olmalıdır. Böyle olmazsa güneş altında çabuk yıpranabilir.

Yeşil Korkuluk Filesi Modelleri

Ürünlerin birçok rengi bulunabilir ancak yeşil renkli olanlar tercih edilir. Örme sıklığı değişebilen, kenarları güçlendirilmiş modelleri mevcuttur. Özellikle yüksek mekânlarda ve balkonlarda kullanılmak istenen ürünlerin file aralıklarının 4 cm civarında olması önerilir. Sarkma, düşme vb. durumlarda dirençli ürünlerdir. Yeşil korkuluk filesi modelleri eğer olması gerektiği gibi üretilirlerse güneşten ve yağmurdan da uzun yıllar zarar görmezler. Yüksek binalarda kuşların evlere girmemesi için de kullanılabilirler. Alçak binalarda ise kedi balkon filesi şeklinde kullanımlarına da rastlarız. Baskılı ve baskısız yeşil korkuluk filesi modelleriyle de mekâna görsellik katabilirler.

Yeşil Korkuluk Filesi Fiyatları

Fiyatlar metrekare üzerinden hesaplanmaktadır. Kullanmak istediğiniz mekâna göre ölçü aldığınızda en uygun fiyatı öğrenmiş olursunuz. Fiyat belirlerken metrekarenin yanı sıra baskılı veya baskısız oluşu, kenarlarda ekstra güçlendirme yapılıp yapılmadığı gibi faktörler de önemlidir. Kullanım amaçlarına göre en ideal ürünleri ve fiyatlarını sitemiz üzerinden bulabilir ve güvenle alabilirsiniz. Yüksek kalite eve uygu kalitenin bulunduğu firmamız her ihtiyaca uygum ürünü üretebilecek baskı makinelerine sahiptir. Bu ürünleri güvenlik amaçlı olarak birçok mekânda kullanabilirsiniz, yeşil korkuluk filesi fiyatları hakkında bilgi almak için de firmamızla görüşebilirsiniz.

Coşkun Branda