Yandan Gövdeli Şemsiye Bahçe Plaj Şemsiyeleri

Yandan Gövdeli Şemsiye Bahçe Plaj Şemsiyeleri

Yandan gövdeli şemsiye modelleri birçok alanda kullanılan ekstra özel tasarımlı ürünlerdir. İşletmelerde veya ev bahçelerinde Coşkun Branda farkıyla ürünlerimizi kullanabilirsiniz.

Yandan gövdeli şemsiye modelleri en özel tasarımlarla beraber sizlere sunulmaktadır. Birkaç adımda açılan özel mekaniğe sahip yandan gövdeli ürünler son yıllarda popülaritesi artan bir üründür. Denge özellikleri yanında şık görüntü vermesiyle sıra dışı şemsiyelere olan ihtiyacınız kısa sürede karşılanacaktır.

Yandan Gövdeli Şemsiye Nedir?

Yandan gövdeli şemsiye nedir diyorsanız isminden de yola çıkarak bir tanımlama bulabilirsiniz. Şemsiyelerin gövdeleri genelde bilindiği gibi ortada yer alır. Yandan gövdeli şemsiyenin tanımı ise esas iskelet mekanizmasının yanda olması ve şemsiyenin uzantıyla işlevini göstermesidir. Ana gövde ortada değil yan kısımdadır.

Altta doğrudan boşluk olan korunaklı alanlar yandan gövdeli şemsiye sayesinde gerçekleşmektedir. Orta kısmında direk engeli olmadan güvenli bir alan oluşturmak mümkündür. Sınırlı oturma alanı olan yerlerde kenar kısımda yerleşik durumdaki bu mekanizma yer avantajı sağlamaktadır.

Yandan Gövdeli Şemsiye Modelleri

Yandan gövdeli şemsiye modelleri ana materyal bakımından farklı renklerle sizlere sunulmaktadır Kırmızı, beyaz veya yeşil renkler çok revaçta olduğu için siz de bu tasarımlarımızı değerlendirebilirsiniz.

Yandan gövdeli mekanizma adeta ışıklandırma havası vermekte ve ortamda dış etkenlere karşı bir korunaklı yer sağlamaktadır. Şemsiyelerin esas amacına uygun tasarımı dekorasyon katkısı da sağlamaktadır.

Renk seçimlerini yaparken ortamdaki genel renk düzenine göre dekorasyon oluşturabilirsiniz. Bahçe plaj sahasında genel baskın renge göre yeni şemsiyelerinizi bulabilirsiniz. Koyu renkte mobilyalar, eşyalar çoksa şemsiyeleri açık renk seçebilirsiniz. Gözü yormayan seçimler faydalı olacaktır.

Yandan Gövdeli Şemsiye Fiyatları 

Yandan gövdeli şemsiye fiyatları  büyüklük, tasarım açısından önem taşımaktadır. Yandan gövdeli tüm şemsiyelerde kullanım alanı ve sayıya göre toplam fiyatlandırma değişmektedir. En doğru sonucu almak için sayı ve taleplerinizi Coşkun Branda firmamıza iletebilirsiniz.

Yüksek kalitede uzun süre dayanıklı ürünlerimiz fiyatlarıyla da fark yaratmaktadır. Ekonomik açıdan en uygun seçenekleri bulabilir, birkaç adımda benzersiz ürünler temin edebilirsiniz. Ofis bahçeleri, büyük fuar alanlarında ürünlerimiz fark yaratmaktadır. Kampanyalarımızı yakından takip ederek yandan gövdeli şemsiye avantajlarını görmelisiniz.

Coşkun Branda