Tünel Çadır

Tünel Çadır

Tünel çadır, üçgen çadırlara rakip olarak çıkmış bir çadır türüdür. İçerisinde daha fazla alan barındırması nedeniyle üçgen çadırlardan daha fazla tercih edilmektedir. Üstelik yüksekliği de genel olarak üçgen çadırlardan fazladır. Çadırların ortaya çıkış nedenleri, rüzgâra ve olumsuz hava şartlarına dayanıklı olması, daha az alan gerektirmesi ve elbette ki daha fazla alan yaratmasıdır. Tünel çadır, sıklıkla satılan, tercih edilen bir çadır tipidir. Tünel çadırlar, dışarıda gerçekleştirilecek aktiviteler için özel olarak tercih edilir, hava koşullarına uygun olarak imal edildiğinden, içeride rahat bir şekilde barınmanızı sağlar. Tünel çadır, genel olarak kumaştan imal edilmektedir. Bu kumaş olumsuz ortam koşullarına dayanaklıdır.

Tünel çadır modelleri, kamp yapmak için ideal malzeme olarak görülmektedir. Zorlu hava şartlarına karşı en iyi direnci gösteren bu çadır modelleri, ayrıca ayağa dahi kalkabileceğiniz kadar yüksek bir tavana sahiptir. Bu tavan yüksekliği sayesinde çoğu zaman, çoklu kişi ile kalmaya müsaittir. Üçgen çadırlarda ne yazık ki, alan genişledikçe çadırın yüksekliği de artmak zorundayken, bu çadırlarda böyle bir sorun yoktur, genel olarak yükseklik ile genişlik arasında bir bağlantı olmak zorunda değildir. İki metre yüksekliğinde, 10 metre uzunluğunda rahatlıkla imal edilebilirler ve herhangi bir sorun çıkarmazlar. Bu modeller, ayrıca doğada kamp amacıyla da sık sık kullanılır, bu nedenle doğa sporuyla ilgilenen bireylerin kullanımı için son derece ideal bir ortam sağlamaktadır.

Coşkun Branda firmaları tarafından üretilen çadır modelleri, güvenli bir şekilde barınmanızı sağlamaktadır. Sevdiklerinizle beraber güzel bir gün veya günler geçirmek için bu çadırları mutlaka denemelisiniz. Tünel çadırları, genel olarak profesyonel dağcılıkla uğraşan kişilerin de dağa kam yaptıklarında kullandıkları malzemelerdendir. Dağ kampı sırasında rahatlıkla kullanılabilen bu çadır, sadece dört bağlantı noktası kullanılma şartı ile rahatlıkla her yere kurulabilmektedir. Şekilleri gereği, rüzgârı kolaylıkla esnetebilecek yapıya sahiptir, yani rüzgâr anında devrilecek bir yapıya sahip değil aksine üzerinden rahatlıkla geçirip gitmesini sağlayacak bir yapıya sahip olduğundan yüksek rakımdaki yerlerde çok rahat bir şekilde kullanılabilmektedir. Coşkun Branda bu ürünleri sizlere sunmaktan memnuniyet duyuyor.

Coşkun Branda