Toptan Pilsa Branda İmalatı

Toptan Pilsa Branda İmalatı Nedir?

Branda piyasasında dayanıklılığından dolayı özellikle tercih edilen bir üründür. Toptan pilsa branda imalatı için Pilsa kumaşlar polipropilen kumaşların üzerine laminasyon işlemi yapılarak üretildiği için ekstra dayanıklıdırlar. Özellikle suyun zararlı etkilerine karşı korunmak için tercih edilirler. Yağmur, çamur, kar ve kar suları gibi olumsuz durumlardan önce, pilsa branda kullanmak yararlı olacaktır. Pazarcılar, kamyon şoförleri, taşıma işi yapanlar, depo sahipleri ve aklınıza gelen herkes bu örtüleri çok amaçlı olarak kullanabilir. Kullanım alanı fazladır.

Toptan Pilsa Branda İmalatı Modelleri

Arabalar, tırlar, tekneler, kamyonlar çadırlar, havuzlar ve daha birçok yerde pilsa branda kullanımı yaygındır. Su geçirmeyen ve toza, rüzgâra dayanıklı olan brandalar, kuşgözlü olarak istenilen renk ve ebatta dikilerek size sunulur. Etrafı dikişli ve takviyeli olan bu ürünlerin zaten belli ebatları bulunmaktadır ancak toptan pilsa branda imalatı modelleri aradığınızda istediğiniz renk ve ebattaki özel dikim brandayı bulabilirsiniz. Gr olarak satılan bu ürünlerde, belli ağırlıklardaki ürünler belli kullanımlar için idealdir. Örneğin; 120 gr ya da 140 gr’lık brandalar, tarım işlerinde, 180 gr’lık ürünler, yağmur ve güneşe karşı; 230 gr’lık ürünlerde çatı işleri, pazarcılık işleri için kullanılabilir. Tamamen kullanıcıya kalmıştır.

Toptan Pilsa Branda İmalatı ve Pilsa Branda Kullanım Alanları

Pilsa Branda kumaşı için su geçirmeyen bir kumaş olduğunu söyleyebiliriz. Böyle ifade edince bile oldukça fazla kullanım alanı olduğu tahmin edilebilir. Özelikle dış mekân kullanımına sahip  olan bu ürün, su ve suyun etkilerinden korunmak için kullanılabilir. Peki, toptan pilsa branda imalatı nedir? Ne amaçla yapılır ve kullanım alanları nelerdir?

Toptan Pilsa Branda İmalatı Fiyatları

Kalınlık ve ağırlık arttıkça, ürün fiyatı da artar yani toptan Pilsa Branda İmalatı Fiyatları metrekare ağırlığına ve kalınlığına göre değişiklik göstermektedir. Firmamız üzerinden her kalitede ve ağırlıktaki ürünü bulmanız mümkündür. İstediğiniz ölçü ve ağırlıktaki kumaşları avantajlı fırsatlar eşliğinde güvenle satın alabilirsiniz. Ayrıca toptan pilsa branda imalatı ve satışı ile ilgili her türlü teknik destek ve bilgi için de ulaşabilirsiniz.

 

Coşkun Branda