Teleskopik Şemsiye Modelleri

Teleskopik Şemsiye Modelleri Dev Tasarımlar

Teleskopik şemsiye tasarımları kullanıldığı her alanda ortamı kökten değiştirmeye imkan tanıyacaktır. Renkleri ve özel ergonomik yapısıyla birkaç adımda kurulan sistemlerdir.

Teleskopik şemsiye modellerinden en iyi sonucu almak için doğru adrestesiniz. Mekana özel tasarımlarımızın tamamı yüksek kalite standartlarında üretilmekte ve sunulmaktadır. Taleplere özel olarak büyüklük ayarlamasını yapabilir, geniş alanlarda dev şemsiyelerin keyfini çıkarabilirsiniz.

Teleskopik Şemsiye Nedir?

Teleskopik şemsiye nedir diyorsanız öncelikle dev şemsiyeleri düşünebilirsiniz. Büyük şemsiyeler özellikle işletmelerde oturma alanı sağlamak için kullanılmaktadır. İsminin teleskopik olması mekanik özellikleri ve büyüklüğüyle alakalı bir durumdur.  Kuş uçuşu bakıldığında dekorasyona özel bir katkı sağladığı da aşikardır.

Teleskopik şemsiyelerin açma kapama mekanizması diğer şemsiyelere göre daha ağır bir sisteme sahip olabilir. Merkezi direk alanından gerçekleşen açma kapama işlemlerinde güvenli olarak rutin işlemler sağlanacaktır.

Teleskopik şemsiye modelini seçerken birçok kritere önem verilmesi önerilir. Konuyla ilgili firmamızdan bilgilendirme talebi de alabilirsiniz.

Teleskopik Şemsiye Modelleri

Teleskopik şemsiye modelleri renk büyüklük ve görsel mekanizma özelliklerine göre çok sayıda bulunabilmektedir. Teleskopik mekanizmada açma kapama sistemi manüel olabileceği gibi otomatik kumandayla da gerçekleşebilmektedir. Devasa şemsiyelerin açılması için elle müdahale zor olabilmektedir.

  • Restoran bahçelerinde teleskopik şemsiyeleri kullanabilirsiniz. Bir restoranın çok daha güzel görünmesini sağlayacaktır. Yer kapasitesinin kısa yoldan genişlemesi için uzun vadede ekonomik bir seçenek olabilir.
  • Bir etkinlik alanında teleskopik şemsiye kullanımı güneş ve yağmur gibi dış etkenlerin azalmasını sağlar. Rüzgara karşı dayanıklı bir yapısı olduğu için güvenle temin edilebilir.

Dev şemsiyeleri almadan önce ölçüler konusunda kendi taleplerinizin net olması gerekir.  Tam olarak ne kadar alanı kapladığı konusunda teknik bilgilendirme talebinde bulunmalısınız.

Teleskopik Şemsiye Fiyatları 

Teleskopik şemsiye fiyatları  ürünün tasarımı ve büyüklüğüne göre değişmektedir. En doğru sonucu almak için ekibimize başvurabilir ve genel özel taleplerinizi oluşturabilirsiniz. Fiyatlandırma yapılırken metre ve genişlik yükseklik detaylarına göre ana malzeme kapsamında işlemler sürdürülmektedir.

Dayanıklı gövdede renk seçimleriniz dekoratif açıdan son derece güzel bir hale gelecektir. Hangi renkten alacağınız konusunda Coşkun teleskopik şemsiye firmamıza başvuru yapabilirsiniz.

 

Coşkun Branda