Spor Tesisi Branda Kaplama

Spor sağlıklı bir yaşam sürdürmek için gerekli en önemli unsurlardan biridir. Fakat mevsim koşulları yüzünden, yaz ya da kış her zaman açık alanlarda spor yapmak mümkün olamayabiliyor. Yazın güneşin yakıcı sıcakları, kışın ise rüzgâr, yağmur ya da kar, sporun açık mekânlarda yapılmasının önünde büyük bir engel oluşturabiliyor. Bu ve bunun gibi problemlerin çözümü için en iyi alternatiflerin başında kapalı spor salonları yer alıyor.

Spor Tesisi Branda Kaplama Kullanım Alanları

Spor salonlarının kapalı alanlarda yer alması konforlu ve rahat bir spor aktivitesi yapılmasına olanak sağlar. Kapalı tarzdaki spor salonlarında, mevsim koşullarından etkilenmeden bireysel ya da grup spor aktivitelerini gerçekleştirmek mümkün hale gelebilir. Yüzmeden futbola, basketboldan atletizme kadar pek çok spor bu mekânlarda kolay bir şekilde yapılabilir.

Spor Tesisi Branda Kaplama Avantajları

Pek çok spor salonunda kışın kullanmak üzere spor tesisi branda kaplama hizmetinden yararlanılır. Spor tesisi branda kaplama modelleri kullanıcılara pek çok avantaj sağlar. Bu avantajları şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Bütçe dostudur. Spor tesisi branda kaplama betonarme ya da çelik konstrüksiyon sabit yapılara göre çok daha düşük maliyetli ürünlerdir.
  • Hızlı kurulum imkânı verir. Spor tesisi branda kaplama kısa ya da uzun süreli kurulsa bile kurulumu çok basittir. Hızlı bir şekilde kurulur, gerektiğinde de aynı şekilde hızlıca sökülürler.
  • Yeniden kullanıma olanak sağlar. Bu sistemler söküldükleri zaman bile tekrardan başka bir yere basitçe kurulabilirler.
  • İhtiyaca özel ölçülerde hazırlanabilirler. Spor tesisi branda kaplama boyutları standart olabildiği gibi ihtiyaca özel olacak şekilde özel üretim olabilirler.
  • Özel isteğe bağlı sistemler ilave edilebilir. Dev çadır sistemlerine körüklü kapılardan, pencerelere varana kadar ihtiyaca özel ekler getirilebilir. Gerekirse girişe ve çıkışa, özel mimari şekiller bile basitçe eklenebilir.
  • İçerisinde kolon ve kiriş yer almaz. Kesintisiz alan sağlayan yapılardır. Bu nedenle çok büyük alan ihtiyaçlarında kullanmak mümkündür.
  • Kötü hava koşullarına karşı dayanıklı ürünlerdir. Güneşin UV ışınlarına karşı da koruma sağlar. Yağmur geçirmez ve sert esen rüzgârlara karşı korur.
  • İmar izni gerektirmeyen alanlar oluşturmanızı sağlar. Bu tür yapılar sabit betonarme yapılar gibi imar izni gerektirmez bu da spor tesisi branda kaplama fiyatları ile diğer seçeneklerin fiyatları arasında fark oluşmasına sebep olur.

 

Coşkun Branda