Şeffaf Kamelya

Yaz aylarının da kış aylarının da vazgeçilmezi olan kamelyaları hiç şeffaf düşündünüz mü? Şeffaf brandalar sayesinde artık bu mümkün.

Kamelyalar yazın sıcağından kendimizi bir gölge arayışına atarken kullandığımız, kışın ise soğuktan korunmak için kış bahçesine ihtiyaç duyduğumuz zamanlarda karşımıza çıkan kapalı mekânlardır. Genellikle parklarda ya da site içerisinde ki evlerde sık sık karşımıza çıkan kamelyalar, şeffaf branda kullanılarak üretilebilir. Şeffaf kamelya aldığınızı ve kış bahçesi olarak kullandığınızı bir düşünün. Yağan karın altında sıcak bir şeyler içmek ve etrafı izlemek. Kullanıcısına böyle güzel deneyimler yaşatabilen şeffaf kamelyaları daha yakından inceleyelim.

Şeffaf kamelyalar son zamanlarda sık sık tercih edilen kurulumu ve kullanımı basit olan branda çeşitlerinden yalnızca biridir. Geniş renk seçenekleri ve dayanıklı kumaş modelleri ile sanılanın aksine oldukça uzun ömürlü ürünlerdir. Şeffaf kamelya yaptırırken eğer isterseniz kenarlıklarına farklı renk eklenmesini sağlayabilirsiniz. Şeffaf kamelya seçenekleri sizin istekleriniz doğrultusunda şekillenebilir.

Şeffaf Kamelya Nedir?

Şeffaf brandalar üstü kapalı ahşap ya da demir malzemeler ile sabit ve de monte olarak imalatı yapılabilen ürünlerdir. Tercihe göre şeffaf kamelyalarınızı şık oturma grupları ile tamamlayıp kendinize eşsiz bir kış bahçesi oluşturabilirsiniz. Bulunduğu alana göre: Kare, dikdörtgen, altıgen, sekizgen şekillerde üretilen şeffaf kamelyalar yazın gölgelenmek ve kışın yağmurdan korunmak için amacı ile üretilen ürün gruplarıdır.

Şeffaf kamelyaların üst kısımları kapalı olduğu için sizleri güneşin kavurucu sıcaklığından koruyup bulunduğunuz ortama bir ferahlık katacaktır. Hem de kış aylarında dışarıda yağmur yağarken siz ailenizle beraber kamelyanın altında konforlu bir şekilde oturmaya devam edebilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra içerisine özel havalandırma sistemi kurularak ortasına ocak başı (mangal) getirilerek aileniz ve dostlarınızla beraber keyifli vakit geçirip yemeklerinizi mangalda pişirip yiyebileceğiniz hoş bir ortam yaratabilirsiniz.

Şeffaf Kamelya Fiyatları

Şeffaf kamelyalar oldukça kullanışlı ürünlerdir. Şeffaf kamelya fiyatları ise kullanım alanına büyüklüğe ve bunlar gibi faktörlere bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Her bütçeye uygun şeffaf kamelya temin etmek mümkündür. Eğer kalabalık alanlarda kullanılacaksa daha büyük ürünler gerekirken, evinizin bahçesinde kış bahçesi olarak kullanmak üzere daha küçük ürünler tercih edebilirsiniz.

 

Coşkun Branda