Rüzgâr Kesen File

Rüzgâr Kesen File Nedir? Nerelerde Kullanılır?

Rüzgâr kesen fileler kullanım alanlarına göre en sık tercih edilen ürünlerdendir. Rüzgâr estiği alanlara kontrolsüz ve fazla olduğu zamanlarda zarar verebilen bir doğa olayıdır. Bu zararlı etkiyi tamamen yok etmek mümkün değildir, ancak bu etkiyi biraz olsun kırabilmek için rüzgâr kesen file kullanmakta etkili bir yöntemdir. Peki, rüzgâr kesen file nedir, nerelerde kullanılır, modelleri nelerdir?

Rüzgâr Kesen File Nedir?

Çeşitli kullanım alanlarında, özellikle rüzgârın zararlı etkisini kırabilmek için kullanılan bir file türüdür. Bu koruma filesi, çoğunlukla rüzgâr için kullanılır fakat ihtiyaca göre bahçe ürünlerini yağmur ve doludan korumak, güneşli günlerde biraz olsun gölgeleme sağlamak için de kullanılabilir. Bahçelerde, yazlık evlerde, teraslarda, otoparklarda, açık havada bulunan işletmelerde ve akla gelen birçok yerde kullanılabilirler. Kötü görüntüyü kapatmak için, tarım ürünlerini doğa olaylarının zararlı etkilerinden korumak için ve hatta tarımsal açıdan iklimlendirme sağlamak için de kullanmak mümkündür. Güneşin zararlı etkilerini azaltabilmek için de rüzgâr kesen file tercih edilirler.

Rüzgâr Kesen File Modelleri

Rüzgâr kesen fileler gölgeleme oranına göre yüzdelik bir dilimle satılırlar, rüzgâr kesen file modellerine baktığımızda Örneğin; %95’lik ,%75’lik, % 55’lik veya %40’lık örme sıklığına sahip fileler bulunur. Bu sıklık oranı tercihi ise kullanım alanına göre belirlenir. Ya da kenarları ekstra güçlendirilmiş, premium güçlendirilmiş ya da tamamen kenarsız modeller de bulabilirsiniz. Bir başka model ise baskılı veya baskısız şekilde üretilen modellerdir. Dilerseniz, şirket logosu, grafik, slogan vb. görselleri filelerin üzerinde baskılı olarak sipariş verebilirsiniz. Her ürünün kullanım alanları çok çeşitlidir ve ihtiyacınıza uygun rüzgâr filesini bulabilirsiniz.

Rüzgâr Kesen File Fiyatları

İstediğiniz ebatlarda üretilen bu koruma fileleri dayanıklı ve tekrar kullanabilme özelliği olduğu için ekonomiktir. Dilediğiniz modelde ve boyuttaki fileleri firmamız üzerinden satın alabilir, güvenli sipariş oluşturabilirsiniz. Rüzgâr kesen file fiyatları belirlenirken metrekare üzerinden fiyatlandırma yapılır. Firmamız size, baskılı, baskısız, dilediğiniz örme sıklığına sahip, güçlendirilmiş kenar seçenekli ürünleri sunabilir. Üstelik en uygun ve yüksek kaliteli rüzgâr kesen file fiyatlarını da burada bulabilirsiniz.

 

Coşkun Branda