Reklam Brandası Modelleri & Fiyatları

Reklam Brandası Modelleri & Fiyatları

Reklam brandası modelleri ve fiyatları çok sayıda özel parçayla beraber size ve firmanıza özel şekilde ayarlanmaktadır. Coşkun Branda Çadır farkını her daim hissedebilirsiniz.

Reklam brandası kullanımı çok sayıda faydayı bir arada sunmaktadır. Çadırdan farklı olarak tek yüzeyli brandalar iskelete göre iki yüzeyli de olabilir. Reklamın yapılacağı alana göre brandaların kullanımı değişebilir. Özellikler konusunda doğrudan firmamızla görüşebilirsiniz.

Reklam Brandası Nedir?

Reklam brandası nedir sorusu için en doğru yanıt tanıtım yapılması istenen görseller, hizmet ve yazıların bir branda üzerinde bulunmasıdır. Brandanın amacı reklam olduğu için reklam brandası ismini almaktadır. Yüzlerce binlerce türde reklam yapılabileceği için brandanın ana malzemesi son derece önemlidir. Doğru seçimleri yapmak adına gereken aşamaları taleple karşılayabilirsiniz.

Reklam Brandası Modelleri

Reklam brandası modelleri seçimlerinizi ne kadar büyük alana reklam yapacaksanız değiştirebilirsiniz. Reklamın olacağı branda ölçüleri en boy olarak değerlendirilecektir. Hangi alana reklam brandası yerleşecekse buna özel şekilde işlem olacaktır.

  • Reklam branda yapımında ne tür bir malzeme kullanılıyor diyorsanız yüksek dayanıklılığı olan ürünler yer almaktadır. Korumalı PVC, polyester kumaş özellikleri tesislerimizde özenli bir şekilde hazırlanmaktadır.
  • Teknolojik açıdan fark yaratan reklam brandası üretimi su geçirmezlik açısından avantajlı bir üründür. Su geçirmemesi yağmura karşı güçlü bir ürün anlamına gelmektedir. Yeniden reklam uygulaması için planlanarak düzenleme yapılabilir.
  • Kir tutmayan reklam brandaları sayesinde reklamda göstermek istediğiniz tüm kısımlar önem kazanmaktadır. Alev yürütmez malzemesinin uzun seneler dayanıklılığı reklam bütçenize önemli katkılar sunacaktır.

Ürünlerimiz çevreye duyarlı bir süreç ardından sizlere sunulmaktadır. Uygulanan standartlara bakıldığında uluslararası kriterler açısından doğru bir süreç vardır.  Üretim haricinde uygulanan imalat ve teknik işlemlerde de uzman bir kadroyla devam ediyoruz.

Reklam Brandası Fiyatları

Reklam brandası fiyatları ekonomik ve dayanıklı ürünlerle beraber maksimum verime odaklanmaktadır. Metre bazında taleplerinizi karşılarken en iyi sonuçların garantisi verilmektedir. Reklam brandasının fiyatında talep edilen bilgilendirme detayları da sizlere aktarılmaktadır.

Uzman bir satış grubuyla sunduğumuz ürünlerimiz yüksek kalitede ve uygun fiyatlardadır. Coşkun Branda reklam brandası 2022 modellerimiz için taleplerinizi bekliyoruz.

 

 

Coşkun Branda