Portatif Çardak

 

Portatif çardaklar istenilen her yere götürülebilen hazır çadırlardır. Bu çadırların kurulumları son derece kolaydır ve uzun süre kullanılabilir. Portatif çadırları özelleştirmek için üzerine baskı, yazı ve logo da eklenebilir. Portatif çardakların kullanımı genellikle reklam sebepleri ile olur. Stant çalışmalarını da destekleyen portatif çardaklar güneşten ve iklim şartlarından korunmak için de kullanılabilir. Yerleşik düzene alınabilecek portatif çardaklar olduğu gibi kısa süreli kullanım için de tasarlanan çadırlar vardır. Portatif çardak modelleri farklı boyutlarda, renklerde ve özelliklerde olabilmektedir. Müşterilerimizin isteklerine göre renk ve boyut gibi konularda değişimler yapabiliyor ve portatif çardakların şekillerini belirleyebiliyoruz.

Portatif Çardaklar Taşınır Mı?

Portatif çardak taşımak ve yerleştirmek gibi unsurların yanı sıra kurulumu aşamasında da müşterilerimize hizmet veriyoruz. Tüm hizmetlerimizden yararlanabilmek için yapılması gereken işlem müşteri hizmetlerimize ulaşmak. Müşteri hizmetlerimize ulaşarak hangi şekilde, boyutta, ağırlıkta ve renkte portatif çardak istendiğinin bilgisi verilebilir. Sipariş oluşturulduktan sonra çardaklar hazırlanır ve istenir ise logo ve yazı gibi unsurlar da eklenebilir. Coşkun Branda olarak sadece ürün hazırlamıyor ürünlerin özelleştirilmesi için de çalışıyoruz. Portatif çardak almak isteyenler internet sitemizden kolayca sipariş oluşturabilir ve telefon numaralarımızdan tarafımıza ulaşabilir.

Portatif Çardaklar Nasıl Kurulur?

Portatif çardak kurulumu çadırın şekli ve modeline göre belirlenir. Portatif çarşaf modelleri farklı ölçü ve şekillerde olabilmektedir. Birbirine benzeyen birçok portatif çarşaf olsa da boyut, yükseklik, genişlik ve diğer ölçülerine göre tüm çardaklar birbirinden ayrılabilir. İstenir ise seri şekilde birden çok portatif çardak üretilmesi de mümkündür. Portatif çardakların kurulumunda yer alan uzmanlarımız kısa sürede çadırları kullanıma hazır hale getirir. Çadır kurulumu portatif çadırın ölçüleri ve şekline göre de değişebilmektedir.

Portatif Çardaklar Nerede Kullanılır?

Portatif çadırların kullanıldığı yerler herhangi bir sınıra sahip değildir. istenilen çoğu yerde kullanılabilir olan bu çadırlar birçok dış mekanda tercih edilir. Fuar, etkinlik, eğitim alanı, pazar yeri, stant çalışmaları gibi yerlerde rahatlıkla kullanılabilir olan bu ürünler kolay kurulumu ile de dikkat çeker. Portatif çadır satın almak için iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz.

Coşkun Branda