Platform Körüğü

Akordeon şeklinde açılıp kapanma özelliğine sahip ve temel kullanım amacı güneş ışığından korunmak olan platform körüğü, yan taraflarının kapalı olması sebebi ile kullanıldığı alanı yağmur suyundan da korumaktadır. Güneş ışığının balkon, işyeri ve benzeri alanlara girmesini önlemek, kullanılan ya da satışa sunulan ürünlerin-malzemelerin sararmasını ya da zaman içerisinde bozulmasını engellemek amacı ile platform körüğü, günümüzde en fazla tercih edilen koruma ürünlerinin başında gelmektedir.

Farklı tasarımlar, modeller ve renkler ile her zevke hitap eden platform körüğü çeşitleri, körüklü tente adı ile de piyasada bilinmektedir. Dilediğiniz modeli ve rengi farklı seçenekler ilave ederek talep edebilirsiniz. Restoranlar, kafeler, oteller, manavlar, marketler ve bunlar gibi pek çok işletmede genişliği maksimum 6 metreyi bulacak şekilde dizayn edilmektedir. Platform körüğü için belirlenen altı metrelik ölçü, ürünün çok daha dayanıklı olmasını sağlamaktadır.

Platform Körüğü Modelleri

Pek çok farklı sektörde kullanılan platform körüğü, raylı, mafsallı ya da sabit modellerde üretilebilmektedir. Demir profil ya da alüminyum profil tercihleri ile çok amaçlı kullanım için uygun ürünlerdir. Profilin yapısı kullanılacak çalışma alanına göre ve kullanacak kişinin taleplerine göre değişkenlik göstermektedir. Açılıp kapanma sistemi son derece sağlam ve kaliteli olan platform körüğü modelleri uzun senelerdir her alanda kullanılan ürün grupları içerisinde yer almaktadır.

Amaç ürünleri korumak ya da saklamak olduğu zaman brandalar ve tenteler en kullanışlı ürünler oluyor. Branda ve perdelere yeni bir soluk getiren platform körükleri son zamanların en sık tercih edilen ürünleri arasında.

Platform Körüğü Fiyatları

Çok farklı alanlarda güneş ışığının alana girmesini önlemek amacıyla kullanılan platform körüğü fiyatları, en ekonomik tente ürünleri arasında sunulmaktadır. Kişiye özel üretimi yapılabilen ve istediğiniz zamanda teslimini gerçekleştirilen platform körükleri, kaliteli malzemeler kullanılarak imal edilmektedir. Üretiminde kullanılan bütün materyaller teknolojik olarak geliştirilmiş ve üstün özelliklere sahip özellikler taşımaktadır.

Tam zamanında ve bütçenizi zorlamayacak fiyatlar ile üretilen platform körükleri, uzun seneler kullanabileceğiniz, güneş ışığına karşı dayanıklı ürünlerdir. Siz de kendi ihtiyacınız doğrultusunda bir boyut belirleyerek platform körüğü satın alıp, ürünlerinizi ve malzemelerinizi her türlü dış etkene karşı koruma altına alabilirsiniz.

Coşkun Branda