Pilsa Naylon Branda

Brandalar hayatımızın pek çok alanında karşımıza çıkan oldukça kullanışlı ürünlerdir. Kullanım alanına göre farklı çeşitleri olan brandalar için en sık tercih edilen seçeneklerinden birinin pilsa naylon branda olduğunu söyleyebiliriz. Pilsa naylon branda, müşteriye sunmuş olduğu düşük fiyat/performans oranı sayesinde muadillerine kıyasla piyasada en sık tercih edilen branda modelidir demek mümkündür.

Pilsa Naylon Branda Nedir?

Pilsa naylon branda çeşitli ürün sitelerinde karşımıza pilsa branda ya da naylon branda olarak da çıkabilmektedir. Öne çıkan özelliklerine bakacak olursak; kullanıldığı alanlarda malzemeyi kapatarak, malzemelerinizi kötü hava koşullarından, güneşten, kardan, yağmurdan ve tozdan koruyan oldukça kullanışlı ürünlerdir. 150gr/m², 180gr/m² ve 230gr/m² olarak istenilen renk ve ölçülerde üretimi yapılarak siz değerli müşterilerimize sunulan bu ürünler oldukça pratik ürünlerdir. En sık kullanılan çeşitleri ise 180 gram ve 230 gr pilsa naylon brandadır.

Pilsa naylon brandaların sık tercih edilen bir ürün grubu olmasının sebepleri arasında şu özellikler yer almaktadır:

  • Su geçirmezdir
  • Leke tutmaz
  • Mukavemeti yüksek olup oldukça dayanıklı ürünlerdir
  • İstenilen bütün renklerde üretimi yapılabilir
  • Maliyeti oldukça düşüktür

Pilsa Naylon Branda Çeşitleri

Pilsa naylon branda çeşitlerinin nerelerde kullanıldığı oldukça merak edilen bir konudur. Pilsa naylon brandalar dış mekan koruma amacıyla imal edilen pilsa kumaşlar: branda, pazar çadırı, kurban çadırı, taşıma torbaları, konfeksiyon torbaları, pazar çantaları, inşaat önü koruma brandaları, koruma kılıfları, havuz örtüleri, depo bölgeleri, inşaat iskelesi kapatmaları, hayvan barınakları ve malzeme örtülerinde kullanılan, çok amaçlı ve oldukça kullanışlı ürün gruplarıdır.

Pilsa Naylon Branda Fiyatları

Pek çok kişi satın almadan önce pilsa naylon branda fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak ister. Esasen diğer tüm branda çeşitlerinde olduğu gibi pilsa naylon brandalar için de sabit bir fiyattan bahsetmek mümkün değildir. Pilsa kumaş fiyatları ile doğru orantıda olan pilsa naylon branda fiyatları üretim özelliklerine göre de şekillenmektedirler. Pilsa naylon branda modelleri incelenirken ilk olarak kullanılacak alanın büyüklüğü göz önünde bulundurulmalıdır. Kullanılacak alana göre belirlenen ebatlar ürünün fiyatını da doğrudan etkilemektedir. Her renk seçeneği ile üretimi yapılabilen pilsa naylon brandalar, malzeme kalitesine göre de fiyatında değişiklik görülebilen ürünlerdir.

Coşkun Branda