Pergola Tente

 

Açılır kapanır otomatik tente sistemi olarak da bilinen pergola tente ile birçok yönden avantaj sağlanmaktadır. Saçak biçimli tenteleri ifade eden bu sistemler olumsuz hava koşullarına karşı özellikle açık alanlarda faaliyet gösteren kafe, restoran ve yaşam alanlarının en verimli şekilde kullanımına olanak tanımaktadır.

Pergola sistemleri kullanılmadan önce bulunduğu konuma göre karşılaşacağı tüm olumsuz etkenlerin doğru hesaplanarak taşıyacağı yükün doğru hesaplanması son derece önemlidir. Ahşap veya alüminyum gibi malzemelerden üretimi gerçekleştirilen ve otomatik sistemler ile desteklenen pergola tentelerimizi tercih ederek Coşkun Branda kalitesiyle hemen tanışabilirsiniz.

Pergola Tente Sistemleri Nedir, Ne İşe Yarar?

Pergola tente, kelime itibariyle saçak anlamına gelmektedir. Saçak veya gölgelik gibi anlamlar taşıyan bu tente sistemi, açılır kapanır özelliği ile yaygın bir tente sistemi olarak ülkemizde bilhassa son yıllarda çokça tercih edilmektedir. Çeşitli malzemeler kullanılarak uygulanabilen bu sistem, pergola tente motoru ile otomatik hale getirilerek hava koşullarına göre yaşam alanlarının dış etmenlere karşı rahatça korunaklı hale getirilmesini sağlamaktadır.

Pergola Tente Avantajları Nelerdir?

Pergola tentelerin kullanım alanları ve avantajları bir hayli geniştir. Farklı renk ve modellerde aydınlatma olanağına sahip olması sayesinde restoran veya kafelerin açık alanları için oldukça şık bir görünüm de sunmaktadır. Pergola tente sistemleri ile elde edilecek başlıca avantajlar şöyle sıralanabilir:

  • Farklı aydınlatma ve renk seçeneklerine sahiptir,
  • Otomatik sistemi ile kolay açma ve kapama avantajı sunar,
  • Isı izolasyonunun sağlanmasına yardımcı olur,
  • Dayanıklı malzemesi ile uzun yıllar en iyi performans ile kullanılabilir.

Günümüzde açık alanlarda hizmet veren birçok işletme tarafından pergola tente tercih edilse de zaman zaman evlerin teraslarında, bahçelerde ve diğer yaşam alanlarında da bu sistemin kullanıldığı görülmektedir.

Pergola Tente Metresi Ne Kadar?

Tente sistemlerimizle sektörde aranan marka olarak en uygun fiyat avantajlarını da sunmaya devam ediyoruz. Pergola tente fiyatları her bütçe için uygun seçeneklere sahiptir. Malzeme tercihleri, hizmet detayları ve diğer değişkenlere göre siz değerli müşterilerimiz için en uygun fiyat avantajlarına sahip pergola tente sistemlerini sunmaya devam ediyoruz.

 

Coşkun Branda