Mafsallı Tente Modelleri

Mafsallı tenteler, genelde kafe, restoran ya da teraslarda ve özel mülklerde kullanılmak için üretilir.  1,5-2-2,5-ve 3 metreye kadar açılabilen tenteler mafsal mekanizması sayesinde kullanılır. Bu yüzden hızlı ve kolay açılıp kapanabilen mafsallı tente modelleri birçok kullanım alanına da sahiptir. Aklınıza gelebilecek her alan için bu ürünleri tercih edebilirsiniz. Mafsallı tente modelleri motorlu, güneş sensörlü, ya da rüzgâr sensörlü olarak bulunur. Kullanılacak alana göre farklı tercihlerde bulunmak gerekir, örneğin ev ortamları için küçük ve şirin modeller daha uygundur; kafe ve restoranlar içinde yağmura ve güneşe ekstra dayanıklı ve hatta motorlu ya da sensörlü modeller tercih edilir.

Mafsallı Tente Yüz Değişimi Fiyatları

Tenteleriniz için branda ve mafsallı tente yüz değişimine ihtiyacınız varsa bunu mutlaka işin uzmanı birine yaptırmanız gerekir. Tentenizin çeşidine göre deformasyonu da değişebilir. Tamirat için bazı bilgiler de önemlidir. Tentenizin çeşidi, nasıl zarar gördüğü, sabit mi yoksa hareketli mi olduğu önemlidir. Buna göre bir yol haritası çıkarılır ve ona göre yüz değişimi yapılır. Firmamız ile iletişime geçerek mafsallı tente yüz değişimi fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Size en ideal ve kaliteli işçilikle beraber hizmet verilir.

Mafsallı Tente Yüz Değişimi Yaptırırken Bilmeniz Gerekenler

Mafsallı tenteler kullanım alanlarına göre sıklıkla tercih edilen ürünlerdendir. Bu ürünler her mevsime hitap eden, şık ve rahat bir tasarıma sahiptir. İstenilen her tarzda ve desende üretilebilir. Zaman içinde yüz değişimi yapılması gerekebilir. Peki, mafsallı tente yüz değişimi nedir, mafsallı tente nerelerde kullanılır, avantajları ve özellikleri nelerdir?

Mafsallı Tente Yüz Değişimi Nedir?

Mafsallı tente, güneş ışığından, yağmurdan ve dışarıdan gelebilecek zararlardan korumak için üretilmiş, mafsal sayesinde açılıp kapanan bir üründür. Genellikle dış kullanım için önerilirler. Ve bu tentelerin zaman içinde yüzleri değişim gerektirebilir. Kullanım biçimi, güneş ve yağmur ile yıpranan tente kumaşları için, hem mafsal sistemini hem de kumaşını değiştirebilirsiniz. Tentelerde kullanılan brandalar ne kadar güneşe ve suya dayanıklı olarak seçilse de zaman içinde çeşitli sebeplerden ötürü branda yüzleri değişim isteyebilir ve mafsallı tente yüz değişimi işlemi gerekebilir.

 

Coşkun Branda