Kış Bahçesi Brandası

Kış bahçesi mekanlarınızı; yağmur, rüzgâr, toz ve güneşin ışınlarından koruyan dış cephe kaplamalardır. Özellikle kış aylarında çatısı kapalı, etrafı şeffaf branda veya katlanır cam şeklinde dizayn edilir. Kış bahçesi brandası dayanıklı olup, zorlu hava koşullarından etkilenmenize izin vermez, dört mevsim kullanmanız için uygundur.  Mekâna ısı yalıtımı sağlayan kış bahçeleri, oldukça estetik görünüme sahiptir. Kış bahçesi brandaları hem açık havada olup hem de korunaklı bir oturma alan sağlar. Böylece branda ile kapalı olan alandaki mobilyalara ve eşyalara da zarar gelmez. Soğuk havalarda rüzgârı keserek yağmur eşliğinde oturma keyfi sağlar. Kış bahçe brandaları butik otel ve bahçeleri ve bazı restoran işletmeleri tarafından da tercih edilir. Kış bahçe brandaları bazı işletmelerin sahip olduğu ahşap köşklerin kapatılmasında da oldukça yaygın olarak kullanır. Böylece gelen müşterilerin güneş ve yağmur gibi olumsuz hava şartlarından rahatlıkla korur. Ayrıca kış mevsiminde de müşterilerin gelmesine olanak tanır.

Kış Bahçesi Nasıl Yapılır?

Kış bahçesi PVC kaplama olması sebebiyle ısı yalıtımı sağlar. Şeffaf brandanın dış yüzeyi ve iç yüzeyi naylon, mika, kalın branda kumaşından oluşur. Saydam olması sebebiyle, dışarıyı ve içeriyi gösterir. Böylece ferah bir oturma alanı rahatlığı sağlar.

Montajı için öncelikle istediğiniz mekânın ölçüleri alınır; ölçülere göre demir aksamı kesilir, montajlanır. Böylece demir iskelet oluşturulur. Ölçülere ve sizin seçeceğiniz renklere göre branda demir iskelete çakılır. Açılıp-kapanan, fermuarlı veya katlanır camlı branda sistemi eklenir ve ürün hazır hâle gelir. İstenilen ebatlarda ve her yapıya uygun branda tasarımı yapılabilmektedir. Kış aylarında balkon ya da terasını kullanmak isteyen müşterilerinde sıkça tercih ettiği yöntemler arasındadır. Ekonomik fiyat seçenekleri ve kullanışlılığı ile her bütçeye hitap eden fiyatlara sahiptir.

Kış Bahçesi Fiyatları:

  Kış bahçesi fiyatları, tercih edilen malzemenin türüne göre değişiklik göstermektedir. İstediğiniz mekâna ihtiyaç duyulan ölçümler alındıktan sonra fiyat oranlanır.  Coşkun branda hem ekonomik hem de kaliteli branda üretimleri ile kış bahçesi branda üretimlerini ve montajlarını başarı ile gerçekleştirmektedir. Branda çeşitleri ve fiyatları hakkında bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz.

 

Coşkun Branda