Karpuz Tente

 

Modern tasarımı ile işletmeler için farklı bir dekoratif avantaj sağlayan karpuz tente ile birçok farklı avantaj bir arada elde edilmektedir. İlk bakışta karpuz dilimlerini andırmasından dolayı bu simi alan tente modeli, otel, lokantalar, kafe ve geniş vitrinlere sahip birçok mağaza tarafından dekorasyon amaçlı olarak tercih edilebilmektedir.

Daha geniş monte edilebilir alanlara sahip karpuz tentelerin montajı için profesyonel ekiplerimiz dilediğiniz alanda anında işlem gerçekleştirmektedir. Sadece şık tasarımı ve dekorasyona katkısı ile değil, aynı zamanda Coşkun Branda kalitesi ile tercih edeceğiniz tente modellerinin olumsuz hava koşullarına karşı da yüksek dayanıklılığa sahip olduğunu göreceksiniz.

Karpuz Tente Modelleri

Tente modelleri arasında günümüzde otomatik, manuel ve sabit birçok sistem kullanılmaktadır. Genelde sabit tente modelleri arasında yer alan karpuz tente ile hem her türlü hava koşuluna karşı koruma sağlanmakta hem de dekorasyon güçlendirilmektedir. Diğer tente modelleri ile karşılaştırıldığında daha dekoratif bir özelliği olduğunun görülmesi özellikle lüks otel, restoran ve kafe veya restoranlarda kullanımını yaygınlaştırmıştır.

Pembe, siyah, kırmızı, borda ve daha birçok farklı renk seçenekleri ve kolay montaj fırsatı ile profesyonel ekiplerimizden destek alarak pembe karpuz tente veya diğer renkleri en etkili biçimde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Karpuz Tente Yapımı ve Kullanım Avantajları

Yapımında genelde akrilik kumaşların tercih edildiği ve dayanıklılık özellikleri ve kolay temizlenebilir oluşu ile öne çıkan karpuz tente modelleri sayesinde birçok avantaj elde edilebilmektedir. Güneş ışınlarından korunmanın yanı sıra yağmur ve kar gibi unsurlara karşı da koruma sağlayacaktır.

Karpuz tentenin kullanım alanlarına göre sahip olduğu başlıca avantajlar:

  • Güneş ışınlarına karşı korur ve kaliteli kumaşı ile kolayca solmaz.
  • Dekorasyonu güçlendirir.
  • Her türlü hava koşularına karşı dayanıklıdır.
  • Oldukça ekonomik ve hızlı montaj avantajlarına sahiptir.

20

Diğer tente modellerine göre her zaman daha dekoratif ve ekonomik olmayı başaran karpuz tentelerimiz, müşteri beklentileri ve piyasa koşullarına göre en uygun fiyat politikaları ile sunulmaktadır. Karpuz tente satın almak isteyenlere özel cazip ödeme ve fiyat avantajlarımızdan hemen yararlanabilirsiniz.

Coşkun Branda