Kamyonet Brandası Nedir?

Kamyonetler ister büyük araçlar isterse küçük araçlar olsun, kasalarının taşıma yapılacaksa kapatılması en doğrusudur. Yağmur, çamur, kar, güneş gibi dış etkenler hem aracınıza hem de taşıdığınız malzemeye zarar verir. Bu yüzden kamyonet brandası ile kapatma işlemi yaptırabilirsiniz. -30 °C -70°C ye kadar dayanıklı olan bu brandalar PVC olarak üretilir. Yırtılmaya ve eskimeye karşı özellikle dayanıklıdırlar. Seçim yaparken özellikle suya dayanıklı olmasına ve kaliteli bir işçilikle monte edilmesine dikkat etmelisinizdir. İyi yapıştırılmamış brandalar kasalarda durmaz ve uçabilir bu yüzden hizmet aldığınız yeri iyi seçmelisiniz.

Kamyonet Brandası Modelleri

Kamyonet brandaları istenilen model ve renkte üretilmektedir. Kamyonet brandası modellerine baktığımızda basit modeller olarak yüzeysel modellerin yanı sıra çatı sistemli kamyonet brandaları görürüz. Basit modeller kenardan bağlamalı modellerdir. Ancak çatı sistemli modellerde sıcak hava ısı kaynak sistemi ile otomatik yapıştırma yöntemleri kullanılmaktadır. Burada bir iskelet oluşturulur ve branda onun üzerine kapatılarak kapalı bir alan yaratılır.  Kaplama yapıldıktan sonra arka kapak kısımları da fermuarlı ya da kayışlı olarak üretilebilir. Bu ürünler aynı zamanda kamyonet çadırı olarak da bilinir. Her kamyonete uygun ve kasa ebadına göre yapılabilirler. İzolasyonlu ve izolasyonsuz çeşitlerde mevcuttur. Kullanıcı tercihine bağlıdır.

Kamyonet Brandası Nasıl Üretilir ve Nerede Kullanılır?

Kamyonet kasalarında taşınan yükün yağmurdan, güneşten ve tozdan korunması gerekir. Bunun için en ideal olan da kamyonetleri kaliteli brandalarla ve tentelerle örtmektir. PVC branda kumaşı, özel dikim olarak tercih edilir. Bu ürünlere koruma brandası da denir. Peki, kamyonet brandası nedir, nasıl üretilir ve nerelerde kullanılır?

Kamyonet Brandası Fiyatları

Kamyonetiniz için en ideal tenteyi kullanmalı ve güvenli bir yolculuk yapmalısınızdır bunun için en ideal kamyonet brandası fiyatlarını firmamız üzerinden öğrenebilir ve güvenle sipariş oluşturabilirsiniz. Size sunulacak olan fiyat seçenekleri kasa ebadına göre belirlenmektedir. Brandalarınız ne kadar dayanıklı olurlarsa olsunlar zaman içinde dış etkenler kaynaklı olarak değişimleri de gerekebilir. Bunun için firmamızdan en uygun fiyatları öğrenebilir ve kaliteli işçilikle kamyonet brandası monte edebilirsiniz.

 

Coşkun Branda