İskele Filesi Nedir

İskele Filesi İnşaat Koruma Malzemesi

İskele filesi inşaat koruma malzemesi olarak son derece önemlidir.  Yüksek yapılarda tüm binanın inşaat korumasını bu sayede elde edersiniz.

İskele filesi modellerimizi seçerken tüm binadaki koruma alanına özel şekilde işlem yapılması gerekmektedir.  İskele bölümünü kapatan filelerin boyutları özel hesaplamalara göre oluşturulmakta ve firmamızdan size sunulmaktadır.

İskele Filesi Nedir?

İskele filesi nedir diyorsanız birkaç adımda bunu tanımlamak mümkündür. İnşaat alanlarında işlemleri yapmayı kolaylaştıran bir iskele alanı vardır. İşçiler bu kısımlara basarak inşaatın gereken bölümlerini tamamlamaktadır.

İskele malzemesinin olduğu alan çıplak şekilde kaldığında çalışanlar için tehdit unsuru olabilmektedir. Bu alanlarda ihmale gelmeyecek durumlar için iskele filesi modellerinden talep etmelisiniz. Binanın tamamını saran fileler çok daha avantajlı bir koruma sağlar. Geçici yüzeysel iskeleler varsa, az sayıda bölüm kapatılacaksa daha küçük ebatları kullanabilirsiniz.

İskele Filesi Modelleri

İskele filesi modelleri denince akla gelen ilk ürün çim yeşili ince delikli filelerdir. File modellerinin tümünde olduğu gibi metre bazında bir tasarımı renk seçimlerinize göre hazırlamaktayız.

İskele filesinde dayanıklı materyallerimiz size özel olarak hazırlanmakta ve sunulmaktadır. Kullanılacak alanın yüksekliği metre hesaplamasına göre belirlenmektedir. Bina ne kadar yüksekteyse kullanılacak file modelinin uzunluğu da artacaktır.

Her katta iskele kurulu olabileceği için binanın tamamına kurulan file sayesinde aşağı ürün düşmesi sorunu çözülmektedir.  Devamlı inşaat alanlarında bulunan firmalar ve bireysel olarak bu ürünü talep edenler için file modellerimiz sunulmaktadır.

İskele Filesi Fiyatları 

İskele filesi fiyatları  yükseklik, ürün seçimi, kampanya ve piyasa ayrıntılarına göre değişebilmektedir.  Coşkun Branda Çadır ürünlerimiz geniş bir yelpazede ürün seçimini size özel yapmaktadır.  İskele filelerindeki boyutları öğrenmek için teknik destek talep edebilirsiniz.

Taleplerinize özel tüm file ve çadır ürünlerimizi güvenle değerlendirebilirsiniz. Fileler ayrıca gölgelik amacı da taşıyan güneş önlemi ürünlerdir.  Gölgede kalarak işçi konforunu sağlayacağınız bütçe dostu ürünlerimiz piyasa koşullarına uygun olarak sunulmaktadır.

İhtiyaçlarınıza göre alacağınız iskele fileleri için net bir fiyat bulmak için mutlaka bizimle iletişime geçmelisiniz. Uzman ekibimiz yönlendirmeleri eksiksiz şekilde tamamlayacaktır. İskele filesi tasarımlarında 2022 özel seçenekleri güvenle sunuyoruz.

 

 

Coşkun Branda