İnşaat Filesi Modelleri

İnşaat Filesi Modelleri Güvenli Özel Tasarımlar

İnşaat filesi modelleri güvenli özel tasarımlarla emniyeti sağlamaktadır. Yüksek yerlerde malzemelerin düşmemesi ve güvenlik alanı olması için inşaat fileleri önemlidir.

İnşaat filesi riskli alanlarda size ekstra güvenli alan sağlayan temel bir materyaldir. Fileler boydan boya uygulama alanında kullanılarak şerit oluşturulur.  İnşaat filelerinin olmaması çok kötü sonuçlara neden olabilmektedir. Doğru ürünleri bulmak için Coşkun Branda Çadır başvurularınızı yapabilirsiniz.

İnşaat Filesi Nedir?

İnşaat filesi nedir sorusu yapı alanlarındaki güvenlik fileleri olarak yanıtlanabilir. Fileler çalışma alanındaki güvenliği sağlayan, aşağı düşecek olan malzemeleri engelleyen ürünlerdir.

  • Filelerin renkleri ve sıklıkları değişebilmektedir. Temel amacı aşağıdaki kişilere malzeme dökülmesi ve sakatlanmaları engellemektir.
  • Sarı inşaat fileleri veya şeffaf geniş aralıklı inşaat filesi çok sayıda seçenekle size sunulmaktadır. Tasarımlarımız sizlerin beklentisine göre ölçülerle ayarlanmaktadır.

İnşaat Filesi Modelleri

İnşaat filesi modelleri kırmızı renksiz, şeffaf tasarımlar, yeşil fileler gibi görsellerle karşımıza çıkmaktadır. Filelerin yapısında inşaatın kendisine eklemeli bir alan vardır. İnşaata eklenen file iskeleti ekstra kurulan bir bölümdür.

  • Şemsiye mantığında olduğu gibi iskelet ve buna bağlı file uygulamaları tersine bir etki sunmaktadır. Turuncu fileler esneme payı olan özel yapım filelerdir. Model seçerken yükseklik ve genişlik konusunda taleplerinizi tarafımıza aktarabilirsiniz.
  • Doğru bir inşaat filesini seçmek için yapmanız gereken temel şey ne kadar alana lazım olduğunu bulmaktır. Bir alanın büyüklüğü ve güvenlik gereksinimleri bütünsel olarak ele alınmalıdır.

İnşaat yapılan alanın belirli bölgelerine çapraz olarak direkler yerleştirilir ve fileler bu alanlara gerilmektedir. Direklerin yönü her yerde aynı olmayabilir, yatay olarak da işlemler yapılabilmektedir. Boyutlar yerleşim alanlarına göre değişeceği için metre kare hesaplaması konusunda teknik bilgi gerekecektir.

İnşaat Filesi Fiyatları 

İnşaat filesi fiyatları Coşkun Branda olarak özel kampanyalı seçeneklere sahiptir. Birkaç adımda inşaat filesi çözümlerini bulabilir, uzun vadede kullanım sağlayabilirsiniz. İnşaat filelerinin kullanım süresi uzun seneleri bulmaktadır. Direklerden sökülen inşaat fileleri yeni inşaatlarda kontrollü olarak bağlanabilir.

Malzemelerimiz genel kalite standartlarına uygun olarak üretilmekte, yüksek memnuniyet sunmaktadır. İşlevsel özellikleri yoğun inşaat filesi başvurularınızı anında yapabilirsiniz.

 

Coşkun Branda