Giyotin Cam

 

Yaşam alanlarının çok güneş ışığından çok daha iyi faydalanmasını ve şık bir görünüm kazanmasını sağlayan giyotin cam sistemleri sayesinde farklı bir hava yakalanması mümkündür. Hareketli küpeşte sistemi olarak da bilinen bu cam sistemi, dikey hareket ederek açılır kapanır özellikleri ile fonksiyonel özellikleri ile dikkat çekmektedir. Sadece tente, branda ve perde sistemleri ile değil, Coşkun Branda ile hayatın her alanında yaşam alanlarında ihtiyaç duyulacak birçok çözüm önerisine kolayca ulaşabilirsiniz.

Giyotin Cam Sistemleri Nedir?

Giyotin cam, hareketli küpeşte sistemi olarak da bilinmektedir. Dikey hareket ederek açılıp kapanan sistem olarak tanımlanabilir. Tam açık hale geldiğinde panel yüksekliği kadar alan sabit olarak kalmaktadır. Bu yönüyle giyotin cam hem bir sabit küpeşte hem de kontrol edilebilen cam sistemi olarak değerlendirilebilmektedir.

Giyotin cam sistemleri genelde uzaktan kumanda ve motorlu olarak verimli bir kullanım alanı yaratmaktadır. 2 panele sahip giyotin cam sistemi, bir paneli sabit bir paneli hareketli olarak yapılabilmektedir. Buna ek olarak panel sayısına göre 1 panel sabit ve 2 panel hareketli olarak da uygulanabilmektedir.

Giyotin Cam Balkon Temizliği Kolay Mı?

Giyotin cam sistemlerinin en büyük avantajlarından biri kolay temizleme özelliklerine sahip olmasıdır. Otomatik veya manuel olarak tercih edilecek bu hareket özelliğinden yararlanarak temizlik işleminin de kolayca yapılması sağlanabilir. Günümüzde sadece işletmelerde değil, evlerin balkonlarında da giyotinli cam sistemlerinin yaygın olarak kullanılmaya başladığı görülmektedir. Giyotinli cam balkon temizliği başta olmak üzere, giyotin cam kullanılan birçok alanda herkes için farklı avantajlar sağlanacaktır.

Giyotin Cam Balkon Fiyatları

Kış bahçelerinde veya ev balkonlarında olmak üzere geniş bir alanda giyotin cam kullanılabilmektedir. Bu alanda genelde otomatik sistemlerin de tercih edilmesi kullanım alanının genişlemesini sağlamıştır. Hareketli yapısı ile birçok verimlilik sağlar ve uzun ömürlülüğü ile pratik bir kullanım fırsatına sahiptir.

Tasarımı ile de dikkat çeken giyotin cam sistemleri avantajlı fiyatlarıyla, bu sistemi tercih edecek kişilerin her yönden avantaj sağlamasına yardımcı olur. Firmamızın sektör deneyimi ve uzmanlığından yararlanarak en uygun fiyatlarla hizmet alabilirsiniz.

Coşkun Branda