File Çeşitleri

File Çeşitleri Modelleri Gölgelik Fileleri

File çeşitleri tasarımları güvenlik ve gölge alanlar yaratmak için son derece önemlidir. Açık havada kullanılmak üzere file çeşitlerini Coşkun Çadır ile bulabilirsiniz.

File çeşitleri birbirinden özel tasarımlarla sizlere sunulmaktadır. Gölgelik alanları ekonomik ve dekoratif şekilde oluşturmak için birkaç adımda kurulumu zemin üzerine yapabilirsiniz. Filelerin bağlanacağı alanlar konusunda firmamızdan destek alabilirsiniz.

File Çeşitleri Nedir?

Doğru bir ürün seçerken malzemenin ana özelliklerine göre beklentilerinizi oluşturmalısınız. Her ürünün fabrikadan çıkışıyla beraber bir kapasitesi vardır. Filelerin kapasitesi çeşitlerine göre oluşturularak sizlere sunulmaktadır.

File çeşitleri nedir diyorsanız bir alana gerilen gölgelik olarak düşünülebilir. Ancak file çeşitlerine göre gölgelik harici kullanımlar da olabilmektedir. İnşaat fileleri güvenlik amacıyla kullanılan ürünlerdir. Başka bir file çeşidi iskele filesidir. İhtiyaçlarınıza göre file çeşitleri kendi içerisinde değişik amaçlarla kullanılmaktadır.

Dayanıklı materyalden üretilen file tasarımları iş yerlerinin kurumsal bahçelerinde uygulanabilir. Bir yerden başka yere gölgelik şeklinde filenin keyfini çıkarabilirsiniz. Asimetrik fileler ortama çok farklı bir hava katabilmektedir. Hafif ve ergonomik bir ürünü birkaç adımda temin edebilirsiniz.

File Çeşitleri Modelleri

File modelleri inşaatlar, iskeleler haricinde mağazaların terasları, bahçe plaj alanları, balkonlar, gölge gereken yerlerde uygulanabilir.

File çeşitleri modelleri ön izleme gerektiren ürünlerdir. Plaza teraslarında kullanılan gölgeliklerden alacaksanız renk ve model olarak özel tasarımlarımızı kullanabilirsiniz. File sıklığı ürünlere göre değişebilmektedir. Küçük aralıklarla hazırlanan fileler son dönemlerde çok popüler bir üründür.

Alt kısma hafif şekilde güneş gelmesinde sakınca yoksa fileyle koruma alanı oluşturabilirsiniz. Hafif geçirgen bir alan kurmakta sakınca yoksa file çeşitlerini kapsamlı bir alanda değerlendirebilirsiniz. Geniş yerlerde germe sistemle kurulan file modellerini kısa sürede oluşturabilirsiniz.

File Çeşitleri Fiyatları 

File çeşitleri fiyatları  değişken bir duruma işaret etmektedir.  File modellerimiz metre hesaplamasına göre sizlere ekonomik şekilde sunulmaktadır. Metre kare ve tasarımda özel olan fileler modern seçeneklerle var olmaktadır.

Coşkun branda file modellerini önceden seçmek üzere ekibimizden destek alabilirsiniz. Hangi alanda fileleri kullanacaksanız bilgisini vermeli ve uygun çözümleri istemelisiniz. Ürünlerimizin satış sonrası süreçlerinde file çeşitleri takibi de gerçekleşmektedir.

 

Coşkun Branda