Depo Çadırı

Son yıllarda depo çadırı üretimi ve talebi artış gösterir. Diğer özelliklere sahip olan çadırlar düşünüldüğünde depo çadırları oldukça ekonomik ve uygun şartlar dâhilinde üretilebilen sistemlerdir. Kapalı tesislerin tasarımında büyük bir rol oynayan bu sistemler şirketlere ya da firmalara özel depo çadırları olarak kullanılıyor. Ürünlerin bekletilebilmesi için ve saklanabilmesi için kapalı yer alanında hizmet veriyor.

İhtiyacı ve isteğe bağlı olarak uygun ebatlar çerçevesinde üretimleri yapılan depo çadırları alanın yan ve orta yükseklikleri ölçülerek üretiliyor. İhtiyaçlar dâhilinde alana koyulacak olan malzemeler için kısa sürede üretimleri yapılabiliyor. Depo çadırları her hava koşuluna uygun olarak kullanılmaları ile ve sağlam yapıları ile beğeni topluyor.

Özellikle üretim gereksinimi duyulan şehre ve kurulumunun yapılacağı şehre göre hava şartları düşünülüp üretiliyor. Hava şartlarına göre farklı malzemeler ve yalıtım esasları göz önüne alınıyor. Depo çadırı ürünleri son zamanlarda çok daha nitelikli bir düzeyde üretildiğinden bu tür çadırların kullanım alanları da artış göstermektedir.

Depo Çadırları Kullanım Alanları

Kullanılacak alana ve kullanacak kişiye bağlı olarak farklı ebatlarda, farklı malzemeler dâhilinde alternatif seçenekler sunuluyor. Ürün saklama ve depolama konusunda kurulum yaptırılacak alana ve kişiye göre ek alanlar oluşturulabiliyor. Çelik sistemler sayesinde büyük bir iskelet yapısından kaynaklı olarak ürüne ek destek üniteleri gerekmiyor. Burada depo çadırı seçerken kullanım özelliklerine dikkat etmek her zaman önerilmektedir.

Çadırın içerisine büyük bir araç girse bile rahatlıkla hareket edebiliyor. Depo içerisinde bulunan ürünler deponun içine ve dışına kolay ve rahat bir biçimde taşınıyor. Depo çadırları taşınabilir özellikte olmasından dolayı sıkça tercih ediliyor. İstediğiniz yere sökme takma işlemi yapabiliyorsunuz. İhtiyaç duyulduğu zaman ek özellikler sağlanarak desteklenen ürünlerdir.

Depo çadırı söz konusu olduğu zaman kullanımı pratik ve uzun ömürlü bir ürün karşımıza çıkar. Tamamen kullanacak olan kişilerin ihtiyaçları doğrultusunda şekillenen üründür. Hava tahliye kanalı, aydınlatma sistemi, ısıtma sistemi eklenebilecek ek özellikler arasında yer alır. Depolanacak olan malzemelere bağlı olarak iç mekana soğuk ya da sıcak olmasının gerektiği durumlarda ek özellikleri ihtiyaç olabiliyor.

 

Coşkun Branda