Depo Çadırı Kocaeli

Depo Çadırı Kocaeli

Depo çadırı, belirli malların depolanması maksadıyla kurulmuş olan çadırlardır. Bu çadırlar, nakliye şirketlerinin birikmiş olan eşyalarını depolamak için kullanılmaktadır. Ayrıca geçici konaklama ve imalat amaçlıda depo çadırları kullanılabiliyor. Portatif ve çok yönlü olarak da kullanılabiliyor. Bu nedenle pek çok sektörün önemli tercihleri arasında yer alıyor. Depo çadırı Kocaeli ilçesinde de rahatlıkla bulunmakta ve satın alınabilmektedir.

Branda ve çadırların su geçirmez mukavemeti bulunmaktadır. İşte depo çadırları bu mukavemetten destek alarak profiller yardımıyla oval, prizmatik veya üçgen bir şekilde yapılabilmektedir. Bu gibi durumlarda sıklıkla kullanılmaktadır. Ayrıca alan büyütmeye de son derece duyarlıdırlar, çentiklerin kolayca çıkarılarak depo, orijinal büyüklüğünden daha büyük bir hale rahatlıkla getirilebilmektedir.

Depo çadırı Kocaeli , çoğunlukla alev geçirmez özelliğe sahiptir, işte tam da bu sebeple depo çadırlarında sıklıkla kullanılır. Çünkü bazen depolarda 100 bin TL’den dahi daha değerli eşyalar bulunabiliyor ve bu eşyalar yandığında ciddi sorun yaratabilir. Depolanan eşyalar sigortalatılmadığı zaman ciddi maddi hasar oluşabilir. Bu nedenle sigorta yapılmayan brandalarda mutlaka alev geçirmez branda kullanılmaktadır.

Bu brandaların inşa maliyetleri, betonarme olarak inşa edilmiş depolara göre çok daha uygun ve pratiktir. Betonerme yapılara göre genel olarak maliyette yüzde 70’lik bir tasarruf sağlamaktadır. Bu sebeple ikiz branda depolar, yüksek oranda maddi tasarruf imkânı vermektedir. Eğer sizlerde depo çadırı istiyorsanız bunu depo çadırı üreten firmalardan temin edebilirsiniz.

Depo Brandalar, çadır kumaş sayesinde eksi 30 dereceden, 70 dereceye kadar ısıya karşı dirençlidir. Bu nedenle depolanan ürünlerin hasar görmemesi için büyük bir güven teşkil etmektedir. Dört mevsim büyük bir güven ve emniyetle rahatlıkla kullanılabilmektedir.  Depo çadırı Kocaeli bölgesinde tercihinizi yaparken, dileğinize mahsus olarak depolara havalandırma sistemleri de monte edilebilmektedir.

Yaklaşık 8 metre tavan yüksekliğine sahip 500m2 bir çadırın 40 bin m3 havalandırma ihtiyacı vardır. İşte bu sebeple, havalandırma konusunda çadıra delikler açmakta çok daha avantajlı olacaktır. Ayrıca çadırların demonte özelliği onları yeniden başka bir yerde kurulmak üzere toplanmasına olanak sağlamaktadır. Coşkun Braandanın ürettiği çadırları dilediğiniz gibi toplayıp başka bir yere kurabilirsiniz.

Coşkun Branda