Depo Çadırı Fiyatları

Çadırlar insanları eşyaları ve ürünleri dış etkenlersen koruyabilmek için üretilmektedir. Bu noktada pek çok çadır türü bulunmaktadır. Bunlarda kendi içlerinde türlerine ve markalarına göre ayrılmaktadır. Depo çadırları fabrikalar başta olmak üzere pek çok sektörün, malzemelerini, üretim fazlası olan ürünlerini ve saklanması gereken malzemelerini güneş, yağmur, kar, dolu, fırtına ve rüzgâr gibi olumsuz dış etmenlerden korumak adına yapılmakta ve kullanılmaktadır. Bu çadırlarının tercih edilmesindeki en büyük sebeplerin başında maliyet gelmektedir. Çünkü betonarme yapılar depo çadırlarına oranla çok daha yüksek maliyete sahiptirler. Çadır fiyatları m2 bazında ölçülerek fiyatlandırılmaktadır. Betonarme yapılar taşınamaz kalıcı yapılarken, depo çadırları istenildiğinde taşınmakta veya kaldırılabilmektedir. Ayrıca bu depolar üretim aşamalarını da bir hayli hızlandırmaktadır. Bu noktada betonarme yerine çadır tercih etmek isteyen müşterileri depo çadır fiyatlarını merak etmektedir. Depo çadırları metrekare bazında fiyatlandırılmakta, fiyatlar ebadına ve boyutuna göre değişiklik göstermektedir. Depo çadır fiyatını merak eden müşteriler firmamız ile iletişime geçerek, belirledikleri ölçülerdeki depo çadır fiyatını öğrenebilir kendileri için en uygun hizmeti alabilirler.

Küçükbaş hayvancılık sektöründe de kullanılan depo çadırları portatif özelliği ile göçebeler için her anlamda avantaj sağlar. Tadilat masrafları ve zamandan tasarruf imkânı da sunan depo çadırlarının kurulumu bir gün gibi kısa bir sürede tamamlanır. Montaj esansında kullanılan vinçin çalışma saatleri de bu doğrultuda kısa sürer. Bu nedenle betonarme yapılara karşı her anlamda fiyat avantajı sağlar. Depo çadırları geçici ve kalıcı fuar alanlarında da sıkça tercih edilir. Ayrıca kapasitesini arttırmak isteyen fabrikalar depo çadır sistemini kullanmaktadır. Hem ekonomik olarak hem de alan kolaylığı ile birçok sektörde tercih edilen depo çadır fiyatları için firmamız ile iletişime geçebilir gerekli tüm bilgileri alabilirsiniz.

Depo Çadırı Fiyat Avantajları

Kapasite genişletmek ya da sıfırdan kurularak montajı sağlanan depo çadırlarının en çok tercih edilme sebeplerinden biri ekonomik fiyatlara sahip olmasıdır. Betonarme yapılar ile arasında neredeyse 3/1 oranında fark bulunmaktadır. Bu anlamda kullanım alanı için tüm kolaylığı ve hizmeti sağlayan depo çadırları oldukça ekonomik yapılardır. Fiyatın yanında hızlı kurulum özellikleri ile yoğun çalışan imalathaneler ve fabrikalar için hayat kurtarıcı özelliğe sahiptir.

Coşkun Branda