Çift Açılır Tente Nedir?

Pek çok kişi tarafından kullanılmak istenen çift açılır tente nedir sorusu üzerine araştırmalar yapılmaktadır. Bu sistemlerde 2 adet direk mevcut olmaktadır. Direklerin arasında ise makas yer alır. Ayrıca direklerin hareket edebilmesini sağlamak için en alt kısmında tabla bulunur. Bu iskelet yapısına sahip olan sistemlere çift açılır tente denilmektedir. Ayrıca bu sistemlerin üzerine logolar ve görsel ögeler eklenebilmektedir. Böylelikle reklam amaçlı olarak da avantajlı bir kullanım sağlayabilir.

Çift Açılır Tente Modelleri

Her mekana uygun bir şekilde sağlanabilen çift açılır tente modelleri, çeşitli uzunluklardaki modellerle kullanışlı bir şekilde destek sağlayabilmektedir. Bu modeller ihtiyaçlara en uygun şekilde cevap vererek, güvenli ve uzun ömürlü bir kullanım sunmaktadırlar. Farklı uzunluklarda sunulan modeller, aynı zamanda çeşitli renk alternatifleri ile de sunulmaktadır. Böylelikle kullanıldığı alanlarda estetik ve şık bir görünüm elde edilmesine olanak sağlayabilir. Her iki tarafa da açılabilen bir özellikte olan bu sistemler, 1,50-3,00 metre arasında isteğe göre ayarlanabilmektedir.

Çift Açılır Tente Kullanım Alanları Ve Avantajları

Çeşitli mekanların dış alanlarında sıklıkla kullanılan çift açılır tente, en çok tercih edilenler arasında bulunmaktadır.

Çift açılır tente sistemleri, kullanım kolaylığı sunarak avantaj sağlamaktadır. Bu sistemler her iki tarafta da 3 metreye kadar açılma gösterebilmektedir. Uygulanacak alana uygun bir şekilde ya da isteklere göre, bu modellerin kaç metre olacağı ayarlanabilmektedir. Kafe ve restoran gibi alanlarda sıklıkla kullanılmaktadır. Ancak genellikle büyük bir alana sahip olan mekanlar için kullanımı uygun olmaktadır. Böylelikle alanın çevresel faktörlerden en iyi şekilde korunabilmesi sağlanır.

Çift Açılır Tente Fiyatları

Kurulumu gerçekleştirilen alanlarda avantajlı bir kullanım sunan çift açılır tente fiyatları, bazı unsurlara bağlı olarak değişebilmektedir. Bu noktada modellerde kullanılacak olan kumaş ya da uygulanacak alanın büyüklüğü gibi unsurlar, fiyatların farklı şekilde olmasına neden olur. Uygun fiyatlarda sunulan bu sistemler  ile uygulanan alanlarda dört mevsim güvenli bir şekilde kullanım sağlanabilir. Çift açılır tente fiyatları hakkında net bir bilgiye ulaşabilmek için, firma ile iletişime geçilmelidir.

 

Coşkun Branda