Çadır Modelleri

 

Coşkun Branda olarak sunduğumuz çadır modellerinin sayısı bir hayli fazladır. Müşterilerimizin hem kendileri hem de işletmeleri için belirlediği hedefleri gerçekleştirebilmeleri için en iyi çadırları sunuyoruz. Ürün yelpazemizin bu denli çok olmasının sebepleri arasında ise müşterilerimizin ihtiyaçları yer alıyor. Çadır modellerimize internet sitemizden ulaşabilir ve örnek projeleri inceleyebilirsiniz.

Çadır Çeşitleri

Çadır çeşitlerimiz hazırlanırken birçok etkeni göz önünde bulunduruyoruz. Bu etkenler arasında yer alan maddeleri şöyle sıralayabiliriz:

  • Çadırın nerede kullanılacağı
  • Çadırın hangi boyutlarda kullanılacağı
  • Çadırın kullanım amacı

Çadırın kullanım süresi ne olur ise olsun her zaman uzun ömürlü ürünler hazırlıyoruz. Ürünlerimizin uzun ömürlü olmasını sağlayan en önemli etken ise kalitesi. Standart çadırlar hazırlamıyor ve birinci sınıf kaliteden oluşan malzemeler ile çadırlarımızı tasarlıyoruz. Bu neden ile de çadır çeşitlerimizin sayısı çok, kalitesi ise yüksek oluyor.

Çadırların Kullanıldığı Yerler

Çadır modellerinin tasarımında çadırın kullanılacağı alan her zaman önemlidir. Çadırların kullanıldığı yerler dış alanlar olabileceği gibi iç alanlar da olabilmektedir. Geniş mekanlar içerisinde küçük alanlar oluşturulmak istendiğin de çadırlar kullanılabilir. İç mekanları bölmek, dış mekanlarda ise zorlu şartlara karşı dayanıklı alan oluşturulabilmesi için çadırlar üretilebilir. Çadırların üretim nedenleri müşterilerimizin istekleri doğrultusunda belirlenir.

Çadır Fiyatları

Çadır fiyatlarımız ne olur ise olsun birden fazla ödeme seçeneği sunarak esnek bir ödeme planı yapılmasını sağlıyoruz. Esnek ödeme planlarımız arasında ise istenir ise kredi kartına taksit istenir ise peşin ödeme yapılabilir. Ayrıca banka transferi ile ödeme yapılması da mümkündür. EFT ve havale yolu ile çadır satın alınmasını mümkün kılıyoruz. Ürünlerimize ulaşmak ve sipariş oluşturmak için ekiplerimiz ile görüşebilirsiniz.

Büyük Boyutlu Çadırlar

Çadır boyutlarını belirleyen en önemli unsur çadırın kullanım kapasitesidir. Ne için kullanılacağına bağlı olarak kapasitesi belirlenen çadırların boyutları da değişir. Büyük ölçekli çadıra ihtiyacı olan kişiler için en iyi ve kapsamlı çadırları hazırlıyoruz. Çadırın boyutu fark etmeksizin tüm çadır ihtiyaçlarını karşılamak için çalışan uzmanlarımız ile profesyonel çadır modellerine kolayca ulaşılabilir. Büyük boyutlu çadırların kurulum ve montaj aşamasında da ekiplerimiz hizmet vermektedir.

Coşkun Branda