Branda

Branda

Branda, pazarlarda, hayvan çiftliklerinde, kafe ve restoranlarda, işyerlerinde, şantiye alanlarında kullanılan polyester plastiğinden üretilen bir malzemedir. Yangına, afetlere ve suya karşı dayanıklı olması nedeniyle birçok yerde kullanılan brandalar, büyük oranda rahatlık ve temizlik sağlar. Brandaların en büyük avantajlarından biri de diğer kaplama yöntemlerine göre çok daha az maliyetle kurulabilmesidir.

Branda Semt Pazarlarında Kullanılır

Semt pazarlarında özellikle yağmurdan, kardan ve çamurdan kurtulmak amacıyla kullanılan bu madde, büyük bir özveriyle pazarda satılan ürünleri korumaktadır. Herhangi bir yağmur durumunda tezgahtaki mahsullerin zarar görmemesi ve satışın devam edebilmesi için kurulan bu brandalar büyük kolaylık ve verimlilik sağlar.

Yangına Karşı Koruma Sağlar

Brandalar, yangına karşı büyük koruma sağlamaktadır. Yangın anında sağladığı koruma, yanmaz, alev geçirmez özelliğinden ileri gelmektedir. Herhangi bir şekilde alevi geçirmemektedir. Bu sayede yüksek oranda koruma sağlar. Yangına karşı sağladığı koruma, kafe ve restoranlarda olası can kayıplarının da önüne geçer. Bu sayede olası bir yangın durumda insanların can güvenliğini sağlar.

Hayvan Çiftliklerinde Kullanılır

Branda, hayvan çiftliklerinde de sıklıkla kullanılmaktadır. Özellikle kurban pazarlarında sık sık kullanılan bu ürün, her anlamda büyük bir koruma sağlamaktadır. Hayvan çiftliklerinde yağmura karşı, kar ve çamura karşı etkili bir koruma sağlar. Çünkü kar ve yağmur nemli bir ortam yaratır ve bakterilerin üremesi için ideal bir ortam oluşturur. İşte böyle bir ortamda bakteriler üreyerek ne yazık ki hayvan hastalıklarına sebep olabilir. Bu gibi durumlarda mutlaka branda kullanılması gerekir. Branda, yağmuru savurarak çiftliğine en az beş metre ilerisine suları döker. Bu sayede çiftlik nem kapmaz.

Branda Şantiyelerde Kullanılır

Şantiyelerde, özellikle kalacak yeri olmayan veya para biriktirmek için bu gibi brandalarda ücretsiz konaklama gerektiren mevsimlik işçiler vardır. Bu işçiler, bu gibi brandalarda konaklayarak mevsim boyunca çalışmaktadırlar. İşte tam da bu noktada yapılması gereken en önemli şey, şantiyelerde çalışan işçilerin rahat bir şekilde konaklayabilmesi, herhangi bir yangın durumunda işçi can kayıplarının engellenebilmesi için şantiyelere bu gibi malzemeler bir şart olarak konumlandırılmaktadır. Can güvenliği sağlayan bu brandaları işletmemiz coşkun branda üzerinden satın alabilirsiniz.

Coşkun Branda