Branda Projeleri

Branda Projelerimiz

Branda, çadır malzemesinden üretilmiş yapıların, dış etkenlerden korunması için üstüne örtülen bir malzemedir. Güneşten, yağmurdan ve kardan ve hatta rüzgârdan korumaya yönelik brandalar, bugün birçok noktada kullanılmaktadır. Branda, kullanıldığı yapının ömrünü uzatır, su geçirmez yapısı sayesinde kullanma kalitesini ve süresini önemli ölçüde artırmaktadır. Brandalar, birçok yapının mevsimsel olarak korunmasını da sağlamaktadır. Halı sahalarda, spor tesislerinde, cenaze mahallinde, havuz ve kafelerde kullanılan brandalar bunun gibi birçok alanda kullanılabilir. Kafelerde yağmur ve kardan etkilenmemek için, yine aynı amaçla spor tesislerinde kullanımı da yaygındır.

 

Brandaların en önemli özelliği kalın yapısı sayesinde uzun bir kullanım ömrü sunmasıdır. Günümüzde artık hemen her yerde kullanılmaya başlayan brandalar, artık ticari standart bir ürün haline geldi. Branda üretimi her geçen yıl artmaktadır, özellikle son beş yılda üretimi yüzdesel bazda ciddi oranda artmıştır. Kullanımındaki kolaylık sayesinde artan talebe yetişmeye çalışan firmalar, brandayı pek çok yerde yaygınlaştırmayı hedeflemektedir. Brandalar, isteğinize uygun bir şekilde onlarca farklı renk ve ebatta üretilebilmektedir. Kullanılan malzemeye göre brandaların fiyatları değişmektedir, genelde uzun ömürlü ve kaliteli olan brandalar biraz daha pahalıdır. Brandalar, genel olarak güneş ışığına karşı da korumalı bir malzemedir.

 

PVC branda, sektörde sıklıkla kullanılan oldukça kaliteli bir yapı malzemesidir. Tercih edilmesindeki en önemli etken, uzun bir kullanım ömrüne sahip olması ve olumsuz hava şartlarına karşı müthiş bir koruma sağlamasından ileri gelmektedir. PVC branda, sizlerin de bizzat tercih edebileceği bir üründür. Çünkü şekil alması ve şekil vermesi oldukça kolaydır, çok kolay bir şekilde tasarlanmasının yanı sıra, kullanım alanı da geniştir. Özellikle kafelerde, tesislerde yağmurdan, kardan ve çamurdan sağlam bir koruma sağlar. PVC branda, fiyat bakımından uygun olup, plastik ürünü olduğundan tente ile karıştırılmamalıdır. Tente ürünü çok farklı bir üründür. Tente, kumaştan üretilirken, PVC branda PVC maddesinden üretilmektedir, bu nedenle çok sağlam ve kaliteli bir ürün olduğunu net bir şekilde söyleyebiliriz. Coşkun markası ile uzun yıllardır sizlere hizmet vermekten büyük memnuniyet duyuyoruz.

Coşkun Branda