Bahçe Şemsiyesi

Ev dizaynı, evin içerisinde geçirilen vaktin kalitesini yükseltir. Eve dâhil olan bahçe, balkon, teras gibi alanların dekorasyonu konusunda evin içine nazaran daha rahat davranılabilir. Uzun ve keyifli vakit geçirmek adına düzenlenen bu alanlar için her şeyi ince ayrıntısına kadar düşünmek aslında normal ve rahatınız için önemlidir.

Açık alanların dinlendirici etkisi yüksekken bu alanları özel dizaynlarınızla daha konforlu bir hale getirmeniz mümkündür. Hava koşullarından olumsuz etkilenmenizi önlerken alana estetik bir görünüm katan bahçe şemsiyesi boyutlarına, özelliklerine ve renklerine göre çeşitlendirilir.

Her türlü dış mekânda, kalabalık ya da ev ortamında rahatlıkla kullanılabilen bu şemsiyeler dekor olarak da kullandığınız alanı renklendirir.

Bahçe Şemsiyesi Kullanım Alanları

Parti ve toplantılar için sıklıkla tercih edilen dış mekânları yandan kollu bahçe şemsiyesi ile değerlendirebilirsiniz. Yandan kurma koluna sahip olan bir ürün tercih ederseniz kolayca açıp kullanabilir, kullanım sonrası yer kaplamaması için kolayca kapatıp kaldırabilirsiniz. Ekstra güç gerektirmeyen modeller kullanım kolaylığı sunar. Model seçimi sırasında tercih edeceğiniz alanı ve coğrafi özellikleri göz önünde bulundurmanız daha doğru olacaktır.. Çok fazla rüzgâr alan bir konuma sahipseniz yandan kollu şemsiyeler önerilmez. Bu durumda klasik gövdeye sahip olan modellere bakabilirsiniz. Ayrıca, ürünün bacalı olmasına da özen göstermeniz gerekir. İhyacınıza uygun, hangi alanda kullanacağınızı özellikle belirtmek size ürünü daha hızlı şekilde sunmamızı sağlar.

Kullanım amacınıza göre su geçirmez şemsiyeler tercih etmenizde yine sizin için fayda sağlayacaktır. Yağmur eşliğinde içilen kahvelerin korunmaya, sizinse keyif yapmaya elbette hakkınız vardır.

Bahçe Şemsiyesi Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Özellikle dikkat etmeniz gereken bir diğer hususta bahçe şemsiyesinin rengi. Bahçe, balkon ve teraslarda vakit geçirirken istenmeyen durumlarla karşılaşmamanız adına ürünün renk seçimine özen göstermeniz gerekir. Balkon ya da terasınızda bitki yetiştiriyorsanız ya da bununla ilgili planınız varsa veyahut bahçeniz doğayla iç içeyse sarı renk tonlarına sahip ürünleri tercih etmemeniz önerilir. Bunun sebebi sarı rengin, bazı böcek ve sinek türleri üzerine çekmesidir. Bazı böcek türleri mavi rengi kırmızı olarak görürler. Kırmızı rengi de tehlike olarak algıladıkları için yaklaşamazlar.  Bu yüzden balkon şemsiyesi tercih ederken mavi tonlar kullanabilirsiniz. Denize yakın alanlarda canlı renklere yönelebilir mavi ile eşsiz uyumlu rengârenk bir alan oluşturabilirsiniz. Ofis için tercih ediyorsanız daha sade ve kurumsal kimliğinizle, logonuzla uyumlu tarzdaki ürünleri değerlendirmeniz yine şirketinize şıklık katacaktır.

 

Coşkun Branda